Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (2.92 secunde)
Astfel, institutia va demara, pana pe 20 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme din 24 de judete, printre care Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Sibiu, Salaj, Vrancea, Valcea si Vaslui, unde s-a incheiat controlul administrativ pentru plata subventiilor fermierilor.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Harghita si Maramures, unde localnicii primesc lunar in jur de 800 de lei. La coada clasamentului se regasesc si Vasluiul si Suceava, care fac parte din regiune de nord-est a tarii, considerata a fi una dintre cele mai sarace din Uniunea Europeana.
Rata somajului a crescut in judetele Dolj cu 1,1 puncte procentuale, Maramures - 0,2 puncte procentuale si Cluj 0,1 puncte procentuale.
Materialele sunt necesare pentru reconstruirea locuintelor distruse de calamitati in judetele Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures.
Producatorii de palinca din nord-vestul tarii vor organiza, azi, proteste in fata prefecturilor judetelor Bihor, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.
Municipalitatea a inclus pe lista lucrarilor de toamna-iarna modernizarea strazilor George Enescu (pentru 1,97 milioane de lei), Basarabia (1,14 milioane de lei), Maramures (1,52 milioane de lei) si Tabaci (1,59 milioane de lei).
Unitatea deschisa de Plus, retea care face parte din concernul german Tengelmann, este a treia din judetul Maramures. Noul magazin are o suprafata de aproximativ 1.100 de metri patrati, dintre care 900 de metri patrati suprafata de vanzare.
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
000 de euro, iar un ofiter de credit al aceleiasi banci, din Maramures, a fost prins dupa ce a furat aproape 65.
La acestea se adauga 40 de locuinte finalizate in cadrul Programului pilot de constructii utilizand tehnologii noi, in Baia Sprie, din judetul Maramures, si in Borsec, judetul Harghita.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Senatorul PSD de Maramures, Marius Sorin Bota, in calitate de vicepresedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital, a solicitat, printr-o scrisoare adresata Asociatiei Romane a Bancilor, o intalnire de urgenta a acesteia cu membrii comisiei parlamentare pentru a discuta subiectul reevaluarii imobilelor ipotecate.
Marius Sorin Bota, senator PSD de Maramures si vicepresedinte al Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei a avut o intrevedere cu reprezentantii Asociatiei Romane a Bancilor, in vederea stabilirii unui cadru de colaborare activa intre mediul privat al bancilor si mediul legislativ al Parlamentului.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Senatorul PSD de Maramures Sorin Bota participa de luni pana miercuri, ca delegat din partea Parlamentului Romaniei, in calitatea sa de Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, la reuniunea anuala a Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC).
Am inceput acum, in judetele Neamt si Maramures, un program care este in curs de aplicare, facand o noua zonare si a culturilor, a animalelor, pentru schimbarea, incet-incet, in zona de munte, a vacii de lapte in vaca de carne, pentru ca populatia s-a rarit in zona de munte si atunci e mult mai comod de crescut vaca de carne.
Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc. De asemenea, vor reveni la ECOAGRIS si reprezentanti ai unor firme internationale, respectiv din Elvetia, Italia, Ungaria.
Pe urmatoarele locuri se situeaza Dobrogea (9%), Banat (6%), Oltenia (5%), Crisana (4%), Bucovina (3%) si Maramures cu 2%.
google-analytics.com